Ahol csomagod GARANTÁLTAN ér célba,

PONTOSAN, ahogy szereted!

Ha tegnapra kell!

 

Már akkor is késő lenne, ha most ott lenne? Nem meglepő, hiszen manapság ez egyre gyakoribb jelenség. Éppen ezért, csomagajánlataink kialakításánál is ez volt az egyik vezérelv.

Budapesten belül kevesebb, mint másfél órán belül, vidéki cím esetén akár 24 óra alatt célba juttatjuk küldeményedet!

”Futárunk valamikor nap közben érkezik.”

 

Egy ilyen időpont neked sem fér a napirendedbe? Esetleg nem szeretnél egész nap otthon szobrozni a csomagfelvételre várva?

Mivel tudjuk, hogy az időd, még véletlenül sem raboljuk kilométeres űrlapok kitöltésével.

Telefonos ügyfélszolgálatunkon, hús-vér diszpécser rögzíti a rendelésed ésválaszolja meg valamennyi kérdésedet a szállítással kapcsolatban.

Felejtsd el egyszer s mindenkorra a nyomulós marketingszövegekkel tarkított, végeláthatatlan telefonos robotokat.

Minket csak annyi érdekel, hogy mikor és hol vehetjük fel a csomagodat, illetve, hogy hová és mikorra kézbesíthetjük a küldeményt. A többi már a mi dolgunk.

Emellett bármikor tájékoztatást kaphatsz arról, hol jár éppen a csomagod. Futárunk személyesen hívja fel a címzettet a csomag érkezését megelőzően, és téged is azonnal értesít a csomag átvételéről.

”A szomszédnál hagytuk a csomagját!”

 

Hiszünk ugyan a jószomszédi-viszony intézményében, azonban nálunk sosem lesz bevett szokás, hogy a futár kreativitásán múljon, hogy miként szabadul meg a nála lévő csomagtól.

Éppen ezért, sosem hagyunk csomagot a szomszédban, a gázóra szekrényben vagy a lépcső alá rejtve, főleg nem a feladó és a címzett tudta nélkül.

(Sajnos a fenti példák nem a képzelet szüleményei – bár azok volnának-, elég csak a futárszolgálat + panasz kombinációra keresni a legnépszerűbb keresőn és cifrábbnál-cifrább történetekre bukkanhatunk.)

Természetesen, harmadik fél is átveheti a küldeményt, amennyiben a feladó hivatalosanan – írásban vagy telefonon- felhatalmaz minket.

Mi azért törjük magunkat, hogy a csomagodnak ne kelljen!

Vannak dolgok az életben, amikből csak egy van. Emlékek, amik, ha mesélni tudnának… Még ha vehetünk is egy másik Herendit, az már sosem lesz a Dédnagymama kelengyéje.

Alapvető küldetésünk, hogy küldeményed a megbeszélteknek megfelelően, eredeti állapotában kerüljön jogos tulajdonosához.

Ezt annyira komolyan vesszük, hogy bátran vállalunk rá garanciát!

Bármely csomagunkat is választod, küldeményedet a legnagyobb körültekintéssel kezeljük bármilyen felár nélkül.

Mindent megteszünk azért, hogy a csomagküldés egy kellemes és zökkenőmentes élmény legyen mind a feladó, mind pedig a címzett fél számára.

Ügyfeleink elégedett mosolyára mindannyian munkánk elismeréseként tekintünk!

Ide jön a csomagajánlatok ártáblázata

Ide jön a 4 ikonos Hívj minket szerkezet