Overtones Zeneiskola, Budapest XIII. kerület

Ismerd meg a 25 éve működő Overtones zeneiskolát,
mely gyermekközpontú  zeneoktatási módszerével
minden eszközt megad, hogy a Te gyermeked is
igazi tehetséggé váljon a zenében!

Vedd fel a kapcsolatot zeneiskolánkkal!

Hozzájárulok adataim kezeléséhez az "Adatkezelési tájékoztató" szerint.

Tanulóink mondták

„Szeretek szolfézsre járni, mert itt nem olyan, mint máshol.”

„Szeretek ide járni, mert jól érzem magam az órákon.”

„Szeretem a koncerteket, mert megmutathatom a közönségnek, hogy milyen szépen játszom a hangszeremen.”

Szülők véleménye

„Biztonságban érzem a gyermekem ebben a környezetben és ismerve a tanári gárda szakmai felkészültségét, biztos vagyok abban, hogy mindent elkövetnek a gyermekemben rejlő tehetség kibontakoztatása érdekében akár a korlátok figyelembevételével is.”

„Fantasztikus dolognak tartom azt, hogy minden koncert után egy kis fogadást tart a Zeneiskola, így tér és idő nyílik a gyermekeknek és a szülőknek egymással beszélgetni, ismerkedni, barátkozni stb. és ezt természetesen a baráti körük kibővüléséhez vezet.”

„Szeretem a hangszeres órákat, mert az oktatóval minden óra után megbeszélhetem gyermekem teljesítményét és ha problémák adódnak, mindig kapok segítséget a megoldásra.”

Miért az Overtones zeneiskola?

Gyermekközpontú pedagógiai módszerek

A legújabb szakszerű zenepedagógiai módszereket alkalmazzuk 6 éves kortól, 18 éves korig. A gyermekek érdeklődését játékos technikákkal keljük fel a hangszeres muzsikálás iránt és kellő odafigyeléssel erősítjük meg bennük a zenélés és a hangszer szeretetét, amely nagyban hozzájárul a tanulók esztétikai érzékének és kommunikációs készségének fejlődéséhez.

Élvonalbeli művésztanárok

Művésztanáraink magas szintű pedagógiai és szakmai tudása, külföldön szerzett tapasztalata garancia arra, hogy gyermeked a legjobb oktatásban részesüljön.

Egyéni hangszeres órák, kis létszámú szolfézs órák

Nem hiszünk a nagycsoportos oktatásban, az Overtones Zeneiskolában minden növendékünk zenei fejlődéséhez biztosítjuk a megfelelő időt és odafigyelést.

Kiegyensúlyozott, tanár-diák-szülő viszony?

Családias hangulat jellemzi iskolánkat, folyamatos kapcsolatot biztosítunk a szülői házzal. A tanár-diák-szülő együttműködése elősegíti a gyermek harmonikus személyiségfejlődését, a zenei tehetség kibontakoztatását és egy egészséges, nyitott személyiség kialakulását.

Kiváló iskolai környezet

Diákjaink iskolánkban jól érzik magukat. Az elméleti és a gyakorlati órák anyagait könnyebben sajátítják el. Fejlődésük gyors, már az első 6 hónap után megmutathatják közönség előtt a tudásukat. Büszkék vagyunk tanulóinkra, hiszen különböző eredményeket érnek el az egyes tanulmányi versenyeken és felvételt nyernek művészeti szakokra.